Döende kärlek !!

"vissa delar är tagna från Aftonbladet!"






En liten pojke vid namn Reece Fleming 8 år led av svår Cancer i form av leukemi. Hans högst önskan var att få "gifta" sig med sin drömtjej som även var hans bästa kompis Elleanor. Han hade frågat henne flera gånger om hon ville det och en dag sa hon ja. Då föräldrarna visste att han inte hade långt kvar så kom dom överrens om att dom skulle fixa ett låtsas bröllop mellan dessa två. Sagt och gjort. 

 En dag klev Elleanor, iklädd brudklänning, in i familjen Flemings hem i Mackworth utanför Derby. Pojken Reece hade tagit på sig sin favoritskjorta, väntade i vardagsrummet och överlämnade en röd ros till sitt livs kärlek.
Några minuter senare hade de bytt ringar, om så bara på låtsas. Elleanors mor, Hannah, agerade vigselförrättare och överlämnade vigselbeviset. Reece avstod från att kyssa bruden, men var ändå nöjd när han gick och la sig.

Han var rastlös inför ceremonin, men efteråt var han så lycklig. Han låg på sängen som om "bröllopet" var det han väntat på hela sitt liv. Han var fullständigt lugn. Han sa: "Mamma, jag kan gå vidare nu", berättar Lorraine Fleming.

Dagen därpå avled den lille pojken, som slogs mot cancern i halva sitt liv.


Alltså .... Djävlar i min låda. Vilken underbar grej att göra. My god.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0