It´s a boy !!!

...konstigt att man känner sig som att man "lurat" sin fru in på detta :) Jag ville ge henne en flicka i pojkdjungeln. Men som sagt... IT´S A BOY ... Och jag är så JÄVLA glad. en liten kille som inte skämdes för att visa "you know what" på ultraljudet. :) . Men det jag måste slå ur mitt huvud är att detta är ett kärleksbarn.... inget "misslyckande". Låter hårt ...men man kan känna så när små kottarna förväntat sig en lillasyster men sen vart det "bara" en pojke. Dock så har dom båda på några minuter gett sig in helhjärtat i rollen som storebröder till "lillen" Jag är så otroligt stolt över min fru (och pojkarna) och hur vacker och underbar hon varit hittills. Jag som inte fattar något när det gäller graviditet och sånt. Hon bjuder in mig i det hela och jag får verka duktig ibland. ( låter som en hund ;) ) Men det är nåt som jag känner är nödvändigt och underbart att min fru kan ge mig det.. Nu ska vi ha en underbar liten pojke med krulligt hår.... MIN pojke. Jag ska bli pappa :)

Jag skulle inte kunna träffa min pappa idag utan att ge honom en kram...Min hjälte, min okrossbara pappa. Min son ska ALDRIG bli sådan. En kram ska vara en underbar sak som inte ska vara långt ifrån oavsett vad det gäller .  Sen är det så otroligt skönt att känna den närheten. Min pappa ... Han som har gett allt för mig trots att jag sabbat flera chanser på vägen. Han som aldrig gett upp hoppet om mig utan alltid sett det goda i mig och sagt otroliga ord som att han är så otroligt stolt över mig i stunder då jag faktiskt varit på väg åt ett helt annat håll....Och det hjälpte mig att resa mig. Ja bara hoppas att jag blir som han och att jag kan ge min son lika många skratt och underbara minnen som han har gett mig.... För JAG ska bli pappa jag med :) .

... att få berätta för mamma och pappa. Dom skulle bli farfar och farmor till ett till barn.  Kärleks känslor strömmar igenom min kropp hela tiden....Jag ska bli pappa till en liten pojke som kommer att älska MIG som en pappa, Som en förebild och som en stark människa som faktiskt aldrig kan ha fel. Jag kan lova er att MIN pappa aldrig har haft fel i nåt han sagt i hela sitt liv. Vi kanske har haft olika åsikter ...men nej..aldrig fel. Jag känner att jag skulle vilja vara en sådan far som min pappa varit mot mig. han har gett mig otroligt mycket erfarenhet om livet och en massa tips som kommmer tillhanda många gånger. Dock så hatar jag att det tog nästan tjugo år innan jag kramade min pappa. ... Varför. Jag har aldrig heller kunnat prata ut med min pappa. förrän den tiden då jag och min (då blivande ) fru tog ett break.. I en otroligt jobbig tid så kände jag att , fan va skönt.

Det släppte inom mig och första steget var taget mot en närmare relation med min pappa..
Men... gud vad jag önskade det när jag var som mest mobbad för mitt krulliga hår i skolan och helst av allt bara ville försvinna för att slippa allt skit. Gud vad jag önskade det när jag kokade över av ilska för att man inte kunde låta mig vara ifred.  Varje tår har gjort mig till en otroligt mobb hatande människa. Varje ord från lärare som säger - Det är bara avundsjuka....du ska vara glad. Vafan...Ska man inte få hjälp. Grrrrr   (Kanske därför jag ibland inte klarar av att hålla käften när underbara ungarna säger otrevliga saker till varandra, utan jag tänder till direkt och skäller. Jag vet vad dom orden kan göra i huvudet på en liten pojke och det är ett skit jag får bära med mig hela livet.) Jag hatar än idag dom personerna sagt dom orden till mig. Dom kan se ut som nära vänner på ytan men aldrig..aldrig att dom kommer nära mig. Detta är ännu en sak som jag ska se till som pappa att förhindra. Döm aldrig någon. det är den "fule", "tjocka" och "konstiga" som kommer att vara dina bästa vänner en dag. Jag tycker att, skrattar man åt någon som sitter i rullstol eller är CP  som ser "rolig" ut på stan ska man ha en sån stor fet smäll. Vilken respektlöshet mot en människa som inte valt det livet själv. Dom är starkare än någon "normal" människ i den formen att DOM aldrig dömer någon annan.


Fru berättade idag hur hon ringde runt till sina kompisar när hon fått sin andra pojke och var så lycklig. Sen att hon fick till svaras att...ahajah ..vart det en pojke igen med måttlig förtjusning. Jag lovar att jag gör hembesök och nitar den som gör så.. Då kan ni skita i att bry er. Konstiga människor det där. 


Sorry för alla hårda ord...Låter orden komma bara.... Jag är skitglad....men kanske jag börjar bygga murar redan nu runt vårat barn. Jag kommer att älska det så jag inte ens förstår hur mycket än :) :) .


Tack fru för att du gör detta med mig......

... 2008-11-24 ....Välkommen Milo.

Kommentarer
Postat av: Nina

MÄH....nu gråter jag ju!!



Vad du skriver vackert.... o detta gör mig bara säkrare på att du är helt klart värd varenda krämpa jag nånsin kommer få på vägen. Du kommer bli en jättebra pappa hjärtat! Det vet jag.... o det vet jag för att jag aldrig skulle skaffat barn med dig annars....



Älskar dig vackra människa.....



// Fru´n med lilla Milo i magen!

2008-07-07 @ 07:36:03
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: ulrica

Åh, du skriver sååå fint ju.. jag blir alldeles varm i kroppen!!

Även jag har ju en pappa som är väldigt lik din pappa, våra kära mammor har verkligen gjort bra val i livet genom att hitta dom papporna till oss.



Jag minns några trista ord i skolåldern och det är förjävligt, för det fanns fasiken inte många som var så fina som du, både utvändigt och invändigt!!

Jag har sagt det förut och jag säger det gärna igen.. ni kusinkillar står mig grymt nära och jag önskar att vi en vacker dag kommer att ha mycket mer kontakt än vi har nu :).



Du kommer bli en perfekt pappa, det är jag sååå säker på!!



Kram kusin vitamin

2008-07-07 @ 11:18:22
URL: http://ulrica.org
Postat av: Garbo

Ååå här sitter jag å gråter över er vackra kärlek,jag visste det redan när jag fastnade för Nina att hon var en varm person,jag kände det igenom bloggen och det e sjuttsingen att vi än inte mötts irl och med denna underbara fru vid din sida så kan ju inte heller den andra hälften va så pjåkig ;) dvs du :),klart ni e varma goa fina människor som jag gillar så mycket och det bara genom bloggen!

Ni kommer få världens sötaste lillkille och ni kommer bli alldeles underbara föräldrar!

/Kram till er båda o lillen förståss =)

2008-07-07 @ 12:40:17
URL: http://garbo.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0