Raggare och akuten !!


...Power meet är ju en "liten" tillställning som brukar hända i närheten av där vi bor. En massa flådiga amerikanare samlas tillsammans med dom mest rostiga och ovårdade bilarna som någonsin skådats på denna planet. Men det är det som är charmen... Fruktansvärt roligt att se. Sen lånade jag lillebrors trans am från -79 som vi cruisade runt med. Även jag som dock inte har så mycket raggarkultur i mig och kanske inte slänger på mig en läderväst så ofta tycker det är najs när en V8:a mullrar och när det blir ett jäkla drag under sulorna vid gas nedstamp. Mysigt med muller :) .

Sen är det ju en plats för vuxna att grisa ner sig lite. Man hittar fulla raggare sovandes på rygg med endast skinnvästen på. Och det hör nästan till. Kanske inget för den kräsna människan att beblanda sig med men ändå en folkfest som visade sig i år har världsrekord i antal bilar. Kul att nån orkar fixa.

Höjdpunkten kom nog när största grabben ( lilla var hemma hos hästarna ) stog och kollade på dom som fick åka helikopter för 250kr / pers. Vi som hade sån stor framförhållning hade ju tagit ut hela 300kr att "leva" på under 6 timmar. Men men...Det fick bli ett nej till helikopter. Plötsligt så ringer hn igen och då är det herr helikopterpilot som frågar om dom får åka med en liten tur gratis. Efter några sekunder när Frugans har-jag-kastat-in-honom-i-en-helikopter-som-kan-krascha-och-döda-honom tanke försvunnit så var dom på väg upp i helikoptern. Shit va kul... Inte ens jag har ju åkt helli ko peter. Riktigt kul att han efter allt tjat fått flyga lite.... Hurra för att det inte kostade nåt också.. ( snååååååååål ).

Tyvärr så kom det lite regn men vi härdade ut och hade efter allt en väldigt trevlig dag. :)

Söndagen kom och då hände detta :






Storkisen hade ju kommit på att han skulle bygga en hinderbana för dom små hamstrarna som vi har hemma... ( kul att dom ÄNTLIGEN gör nåt med dom kände jag ) . Mitt i allt pillande så slinter han med den mattkniv !? som han håller på att skär ut lite hinder med och skär upp ett 4cm långt jack i handleden ner till fettlagret. Aj aj aj aj ... Grin och stånk och grin och grin. Vi kollar lite på såret och det ser ut som det brukar göra när detta händer. Blöder och är svidigt. Känns lugnt för mig att se sånt. Har gjort lumpen som flygplatsbrandman och sett en hel del.

Minns särskilt den dagen vi , 30 killar vart inlåsta i ett mörkt rum. längst fram i rummet stog en tv. läraren drog till med några ord som lät undefär : - Det ni ska få se idag på tv´n därframme är det ni ska föreställa er när ni har en utryckning mot en olycka. Då kommer det nog alltid att vara en lättnad när ni ser det ni ser. Ok ...Tanken här var alltså att skrämma skiten ur oss så att vi inte skulle tycka det var så illa sedan. Sagt och gjort... Efter 3 timmar så var det dags för lunch... YEAH RIGHT . Måste ha gapat tomt i matsalen den dagen. Men det hjälpte. Sen jobbade jag två år som skyddsvakt på Arlanda och fick plåstra om både den ena och andra som ramlade i rulltrapporna och skar upp armar och ben på dom sylvassa stegen. :) . Men det är som sagt sånt man har nytta av nu. Känns skönt.

Dock så behövde vi inte sy utan det vart till akuten och lite ihiop tejpning med ett par krokodiltårar som torkat på kinden. Slutet gott och allting gott. Men han ska from igår ALDRIG röra den där kniven igen enligt honom själv. :)

Hoppas ni haft en lika händelserik helg som jag har haft :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0