Helg !!

Tjofräs... !! Helgen har nog varit en utav dom mest ofrivilligt späckade någonsin. Mycket har blivit gjort . Skitskönt. Vi har inhandlat skötbord som ska målas och göras fint. Teorin om att man ska handla lite vaje månad så att man inte ska lägga ut 20000 samma månad som kotten ska ut. Sen är nog inte frugan sugen på att kuta i butiker när hon är så höggravid så att hon fastnar mellan larmstolparna på vägen in i butiken och hänger där i luften ..grinandes. :) .
Vi ska buda på barnvagn på tradera i veckan. Finns otroligt mycket bra där. Men om ni tänker buda på barnvagn denna vecka BACK OFF !! :) .. it´s mine.

som sagt .... mycket vart gjort. Städat heela huset. Rensade ogräs utanför huset hela helgen och avslutade mitt gröna finger uppdrag med att inhandla 400kg täckbark som måste vara gjort av gud himself för husägaren. Betydligt mycket snyggare än jord och sen tvingar den bort ogräs. VA !! Finns sånt bra  !?. Hade dock  en fundering över alla dom miljoner små svarta bladlöss som ville bo i en av våra buskar. Dom ska få smaka på farbror lusspray idag. Sen ska dom vara ett minne blott. Annars får jag täcka hela busken i täckbark annars :) . Sen handlade vi nytt till våran veranda. Lite nya gröna, sköna färger som piffade upp. Det är tokjobbigt när man inte trivs med nåt, som vi gjorde med våran lilla uteplats. Sen vart det liksom så inbjudande och najs. Så igår var mor och far över på paj med vaniljsås på uteplatsen... sweet !



Helgen bjöd också på fotboll. Äldsta grabben hade cup i helgen. Global Cup med en massa lag som hade kommit dit. Han står i mål och var helt fenomenal. Dom lirade derby och vann med solklara 3-0. Han gjorde riktiga TV-räddningar och var klart matchens lirare. :)

 
tv-räddning

Vi hann även med att gå på 29års kalas och lira Mariocart till Nintendo Wii. Frugan och jag var helt rödmosiga när vi kom ut därifrån. Gravidmagen åkte upp och ner som en studsboll i den där soffan. Peter och Maria...Nästa gång ska vi piska eran stjärt even more :) . Jäklar i gatan vad det var kul. Ska fixa det spelaet hem när våran spelkontroll blivit lagad.

I helgen så hade vi besök av Noel med mamma och pappa. Det äär väldigt vad man blir överraskad av bebisar. Att dom kan bita så hårt utan tänder och att dom är riktigt starka i kroppen. Fladdrar som aldrig förr med tassar och huvud :)
Men så fort han fick tag på tygmånen med vaggvisa i så slocknade han på fläcken. vilken lite kille.... !!

 noel !!


Sist men inte minst så hade vi världens hagelskur med hagel stora som småsten. Riktigt häftigt att vara med om. Det small som attans och jdet såg ut som att det hade snöat efteråt. gjorde aj i huvudet kan man säga.

 hagel !!


Nu är man tillbaks på jobbet och det suuger . Semester om 4 ( fyra), nelje veckor. Känns obeskrivligt jobbigt just nu. Ena kollegan drar till Spanien på lördag, Nästa till Kreta två veckor på måndag.... Ja ja !! Skit på er. ( mogen och glad idag :) ).

.... Fyra veckor and counting....

Kommentarer
Postat av: Nina

Men guuuuuuuuu vilka bra bilder på Thedde, vad du kan hjärtat?!



Ja, jävla Peter & maria, dom ska få smaka...jävla slyna o vinna över mig! Vi ska köpa spelet nu o jävlar i gatan va vi ska träna. Sen bjuder vi hem dom på mat o överraskar me o vinna hela skiten. We´re gonna smack them asses!!! Haha....



Fiina bilder, kanske lånar till mig blogg eller så länkar jag hit!



Puss // Frugan

2008-06-30 @ 10:14:47
URL: http://niiinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0